El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 3 d’abril del 2011

Aquest anys si! Junts anirem endavamt!

El centre d' esports Sabadell ha trencat una mala ratxa a l' estadi creualtenc i ha sapigut també aprofitar l' empat del badalona. La nova creu alta no ha presentat tan bona entrada com en anteriors partits (Hospitalet, oriola) però els 5.000 espectadors que hi eren han pogut disfrutar molt del futbol que ha presentat avui el Sabadell i del bon ambient que hi havia a les graderies, fins hi tots s' ha fer la 'ola' i càntics com "que voti que voit la creu alta!" Molt bon dia de futbol!

LA CRÒNICA.
Uns primers minuts molt ofensius de cara el Sabadell, per la banda de Eneko i la de Raul. Avisant eneko en un intent de centrada que mica en mica la pilota s' ha anat enverinant fins que ha tocat al travesser de la porteria de del jove porter Àngel. La primera part amb un Sabadell i el seu toc encara que no amb molt d' encert en moltes de les passades o en algunes jugades que és podrien haver solucionat fàcil ment. Més endavant una jugada de Juvenal que ha xutat més tard Raul i que s' ha estavellat en els peus de la defensa Balear.

Els següents 45 minuts.
El conjunt dels 'Balearicos' han començat manant amb un error defensiu que podria haver servit per obrir la llauna, per sort De Navas ha estat providencial posant una mà molt rassa. Vuit minuts més tard d' aquesta acció Hiroshi al53' anotava el primer al marcador (1-0) Un gran gol de cap. Però només cinc minuts ha durat la alegria per alsSaballutsErnesto deixava l' únic gol per al conjunt Balearico, per motiu de una errada defensiva que no hansapigut acabar la defesa arlequinada.

El mateix del feu de 'santaco'.
Al minut 60 entrava l' autor de la victòria a santa coloma. Joaquín. Aplaudiments i la gent dreta per aplaudir al jugador. En quinze minuts al terreny de joc ja podia fer el seu segon gol des de la lesió. I 'fito' que entrava en el minut 52 ha fet una molt bona segona part, el autor de l' empat al feu de 'santaco' ha tornat a marcar i fent el gol de tranquil·litat des de fora de l' àrea.

Toca visitar Sant Andreu.
La UE. Sant Andreu ha rescatat un puntet de la feixa llarga (2-2) davant l' Hospitalet. El conjunt quadribarrat és cinquè.