El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 15 de maig del 2011

CE Sabadell 1-0 Santboià

Aquest partit ha sigut el millor del Sabadell des que és campiò de lliga. Clar domini dels de Carreras que amb els 4.500 espectadors. 
EL PRE-PARTIT.
Una tarda molt agradable a l' estadi deixant de banda el partit. El grup Barrio Norte cantant una mica del seu àlbum i amb el grup ja conegut per els aficionats 'Wakabom'Barrio Norte s' ha encarregat de cantar el imne del Sabadell amb un toc del seu grup. I els batuquers durant tot el partit han estat animant la grada. Un cop els jugadors al terreny de joc fent el que marca el reglament, David De Navas ha rebut el premi com a millor jugador de l' any del Centre D' Esports, com ja anunciàvem anteriorment.

PRIMERA PART..
Els jugadors han sortit al terreny de joc amb ja l' habitual passadís de campions, sumant ja el tercer. Una primera part bàsicament tranquil·la per als locals, però una molt bona jugada dels de Paco Lema ha rebotat a la fusta de la porteria del nou porter del Sabadell, Iván Gómez que ha tingut una tarda plàcida i demostrant que continua en bona forma. Però la reacció dels jugadors del Sabadell ha estat immediata, però malauradament la centrada de David Bermudo avui el capità ha rematat Juaquín al travesser. El santboià que és creia que podia esgarrapar els tres punt o algun punt de la creu alta a intentat 'Peque' fer una vaselina al Iván Gómez, que a sortit fora però a donat al públic un gran ensurt. I així la mateixa dinàmica per als de Carreras, controlant, arribant i sense deixar als visitants intentar arribar a porta.
LA REPRESA.
Una mica menys d' intensitat però controlat el joc. Als pocs minuts Juaquin a provat una rematada que a tret Josesota pals, però no s' ha quedat curt amb aquesta acció, també ho a provat posat a prova a Rafa Leva que ha tingut una tarda molt enfeinada.La entrada de 'Fito' ha donat com sempre una mica més de frescor a la segona part, aquella que els jugadors és deixen al vestuari. Primer ho a provat amb un dels primers llançaments, que qui si no ha tret una mà extraordinàriaRafa Leva. Més tard ho a provat amb un xut des de la frontal que ha sortit desviat, i el segon llançament de falta que ha sortit fora. A quinze minuts per al final 'Chapi' a fet una gran centrada per sota a Hiroshi que a rematat de primeres i aquest cop si ha trobat la manera de batre a Rafa.

PRIMER JUGAR I DESPRÈS A DISFRUTAR.
Al acabar l' encontre els homes de Lluís Carreras i la seva afició han disfrutat molt i molt, però ja feia estona que ho celebraven, unes cinc onades han donat la volta al històric camp de la Creu Alta. Una samarreta per a cada jugador personalitzada amb el seu nom i un escrit "Sabadell campions de lliga temporada 2010/11" I els focs artificials i la volta olímpica a la Nova Creu Alta



FITXA TÈCNICA

Centre d'Esports Sabadell: Iván Gómez, 'Chapi' Arnau, Toni Lao, Pep Pagès, Bermudo, Robles, Puigdollers (Hiroshi, 71'), Manga (Juvenal, 65'), Marc Fernández, Eneko ('Fito', 58') i Joaquín.
Futbol Club Santboià: Rafa Leva, Isaac, Ramón Masó, Cárdenas, Jose, Aleix Vall, Guillem Cornellà (Josué, 77'), 'Monty', Peque, Fran Piera (Javi, 77') i Toni (Molina, 58').
Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (col·legi canari). Ha amonestat els locals Pep Pagès (14'), Robles (62'), Toni Lao (67') i Bermudo (77'); i el visitant 'Monty' (28').
Gols: 1-0, Hiroshi (75').
Incidències: 5.000 espectadors a la Nova Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada