El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 3 de maig del 2011

'Chapi': -Surti qui surti, surt al 200%

El defensa lateral egarenc del Centre d' Esports Sabadell Amadeu Arnau Casaña, conegut amb el sobrenom de 'Chapi' ha parlat al diari El Mundo Deportivo "Som una plantilla jove i parlant amb els jugadors veterans de l'equip ens adonem que pocs han estat campions de Segona B. Estem molt contents. El treball que s'ha fet durant tot l'any ha sigut molt bo i el primer resultat ha arribat. Hi ha molta competència a la plantilla en totes les línies. Surti qui surti tothom surt al 200%".
'Chapi és un dels millors defenses de la millor defesa del campionat, amb Toni Lao, Mikel Azparren, Bermudo, Agustín, Álex i el porter De Navas que en 36 jornades només 23 gols, una marca molt bona, no només per la defesa si no també per D. De Navas que aconseguiria el seu primer trofeu Zamora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada