El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 22 d’agost del 2011

Tanquem la jornada.

 

Avui tanquem la jornada un dia més amb el dubte de si tindrem lliga aquest cap de setmana a la Nova Creu Alta, o ens tindrem que conformar amb els partits de la segona divisió B. L' AFE i la LFP s'han reunit aquest matí en una reunió que ha durat dos hores i mitja. Demà les dues parts es tornaran a reunir per intentar solucionar-ho.

Nabil Baha, finalement presentat Dimecres.
El club ha fet oficial avui que l' última incorporació del Sabadell, que ja va entrenar el passat Divendres serà presentant aquest Dimecres al estadi Creualtenc a les 12 del migdia. La presentació serà com totes a portes obertes, i en aquesta s' espera força seguidors.

Demà dorsals.
Demà és faran oficials els dorsals que portarà a l' esquena cada jugador. Juanjo creu que Lanzarote li deixarà el numero 12 i un que ja esta confirmat es el de Baha que durà el 14.

Desprès de la vaga, de nou a la feina.
Els jugadors no han entrenat aquest cap de setmana ni aquest Dilluns, ja que el club els ha donat festa.
Ara si el conjunt de Lluís Carreras ja té el pla d' entrenaments per aquesta setmana.
Dimarts: 10:00h - Josep Molins
Dimecres: 10:00h - Josep Molins
18:00h - Nova Creu Alta
Dijous: 10:00h - Josep Molins
Divendres: 10:00 - Nova Creu Alta
Dissabte: 18:00h - CE Sabadell - SD Huesca (Nova Creu Alta). 2a Jornada de lliga
Diumenge: Descans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada