El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 2 de setembre del 2011

Efectivament, son del Barça.


Avui Lluís Carreras ha parlat al programa 'Efectivament' del canal 'Esport3' de Televisió de Catalunya. Uns 60 minuts repartits en Barça, Madrid, i Sabadell. Dit aixì sembla raonable, un programa on es parla de futbol, de les lligues, de l' actualitat, doncs no ha estat aixi. Dels 60 minuts 51 parlant del Futbol Club Barcelona, i tornat a retreure el fitxatge de Cesc Fabregas per el Barcelona, 5 minuts debatent de Mourinho i 4 minuts del Sabadell. Dos convidats de luxe com Toni Padilla i Lluís Carreras han tingut el seu minut de gloria, parlant del Sabadell. La cosa anava força bé, fins que un dels tertulians a tornat a treure el tema del Reial Madrid, però tot ha tornat a la normalitat quan Toni Padilla explicava que és per ell el Sabadell i Lluís Canut ho ha espatllat de nou per poder mostrar unes imatges de Gerard Piqué jugant a Póker.

Una de les frases que ha impactat més del programa ha estat quant Canut ha declarat això "TV3 és la televisió del Barça" Aquí és resumeix tot.

Comenta la teva opinió del programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada