El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 22 de desembre del 2011

El Sabadell tanca un bon any.


Foto:  Pedro Salado -www.cesabadell.cat-
El segon millor inici.
Sí, és cert que els últims resultats no han acompanyat als arlequinats, però s' ha demostrat que aquest equip "està viu en el mapa" com va dir el President.
Deu jornades consecutives sense sumar tres punts han situat al Sabadell en la tretzena posició de la taula classificatòria. No és la pitjor temporada del equip a la segona divisió A. De dinou jornades jugades fins a dia 
d'avui el Sabadell ocupa la tretzena posició sent el segon millor inici del club en la divisió. El primer millor inici va ser la temporada 1988/89, acabant la primera volta amb una derrota a la Nova Creu Alta per 0-2 davant el Betis, d' això ja fa vint-i-tres anys, aconseguint 8 victòries, 5 empats i 5 derrotes. Quatre anys més tard és va signar la pitjor primera volta de l' entitat, perdent al Sardinero davant el Racing de Santander (1-0). Sis victòries, un empat i onze derrotes el van situar divuitè. 

Foto:  Pedro Salado -www.cesabadell.cat-
Confiança cega amb Carreras.
Joan Soteras no posa en dubte la feina que està realitzant el de Sant Pol, seria una 
"una incongruència"  dubtar d'ell i del seu treball. El president també confia amb el cos tècnic que acompanya a Lluís Carreras: ""Confio totalment que l'actual cos tècnic encarrilarà la situació" i amb els jugador també molt tot i les deu jornades sense guanyar: " l'equip no s'ha oblidat de jugar a futbol, aviat tornarà a guanyar partits jugant bé"
Al tornar de les vacances de nadal, els Arlequinats reben al quart classificat de la lliga, el Valladolid,  un dels clars aspirants al play-offs d' ascens. Soteras creu que aquí és trencarà la mala ratxa.
Això si, no hi seran Joaquín, ni Songo'o que rescindeixen contracte per que el club no els garantitza minuts. Oriol Torres el jove porter i promesa a la successió de David De Navas marxarà cedit mitja temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada