El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 29 de gener del 2012

Bon inici de segon volta.

Ela arlequinat que ahir van poder estar amb Lluís Carreras a la Banqueta de la Nova Creu Alta, van aconseguir  la primera victòria del any desprès de dotze jornades sense fer-ho.
Un partit que va estar molt entretingut, bones jugades del Sabadell, bones arribades a la porteria d' un ex-primera com és Toni Doblas ( Ara cedit al Xeres ) i cada partit menys imprecisions, sense comptar una petita errada, que per sort estava anul·lada per fora de joc d'un llançament de falta que De Navas refusa malament i la pilota acaba al fons de la xarxa.
Un primer gol molt matiner, al minut 13 de la primera, un penal comés a Florian i transformat per Lanzarote.
El Xerez no va parar de posar a prova, això sí, sense encert a De Navas i volia tenir el control del partit, però el Sabadell no li va possar fàcil.
La segona part un conjunt visitant més fort que el de la primera part, així ho va demostrar Cordero en dos ocasions seguides: una que surt desviada i l' altra amb un gran David De Navas en un mà a mà.
Oscar Ramírez ho va provar de batre a Doblas des de la frontal, però no va ser possible, el lateral reconvertit en extrem ho va porvar un altre cop i per últim, des del mig del camp, sorprenent a Toni Doblas, la pilota va sortir fora. Tot seguit florian amb una passada llarga de David De Navas engalta un potent xut que sentenciava el partit marcant el 2-0 definitiu.

Carreras:
 ´´Hem sabut patir amb el marcador a favor´´
El tècnic Lluís Carreras ha passat avui per la sala de premsa Miguel Quereda després del triomf contra el Xerez (2-0). L´entrenador arlequinat ha fet la següent valoració del partit: ´´Hem sabut patir, aquest cop, amb el marcador a favor. Hem ajuntat les línies, ha treballat i ha estat molt solidari. El 2-0 ens ha donat molta tranquil·litat, i més sabent quins jugadors teníem al davant. Hi havia ganes de guanyar un partit. En altres partits ho havíem merescut més, però ha tocat avui. El vestidor toca de peus a terra i ha estat molt tranquil tot i la mala ratxa de resultats. Ara seguirem tots igual´´.

Carreras també ha parlat dels jugadors que han acabat amb molèsties el partit d´avui: ´´Hidalgo ha jugat infiltrat i ha aguantat el que ha pogut. Les lesions de Bermudo i Puigdollers no hauríen d´anar a més´´. El de Sant Pol de Mar també s´ha felicitat pel gol de Florian: ´´Ell basa el seu joc en el treball i la bona feina. El gol l´ajudarà molt´´. Per últim, Lluís Carreras també ha comentat el desplaçament de la pròxima setmana: ´´L´afició es mou i es desplaça. La gent vindrà a Osca igual que va venir a Villarreal. Això és vital per nosaltres´´.

Jesús Olmo: "Ja tocava"
El defensa Jesús Olmo també ha parlat davant dels mitjans després del partit. "Ja tocava, perquè portàvem tres partits jugant bé. Fa uns dies que vam fer un canvi radical d´intensitat, el suficient com per tornar a guanyar", ha dit el central. El defensa barceloní també ha parlat de l´ànim del vestidor després del triomf contra el Xerez: "Costa molt estar alegre amb tretze partits sense guanyar. Per això aquesta victòria l´hem festejat com tocava".

Manu Lanza: "La dinàmica negativa pesava a tothom"
Manu Lanzarote també ha comentat la victòria d´avui. "Era molt important perquè la dinàmica negativa pesava a tothom, al club, a l´afició, als jugadors...", ha explicat l´atacant. Lanza també ha destacat la importància de rematar la feina abans de patir en els últims minuts: "La segona part ha estat complicada, però el gol de Florian ens ha donat la tranquil·litat de no haver de patir fins a última hora i que no ens passés el mateix que dissabte passat".

Hèctor Simón: "És un respir pel vestidor"
"És un respir pel vestidor perquè reforça els bons partits que hem fet. Ens estem trobant millor", ha dit Hèctor Simón. El migcampista ha assegurat que el partit d´avui no té més importància que qualsevol altre pel fet de ser un rival de la mateixa zona de la taula: "La ratxa la volíem trencar el més aviat possible, perquè nosaltres no pensem massa en la classificació. És evident que volem sortir d´abaix, però hem d´anar partit a partit, i per això ara toca pensar en Osca".

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Bermudo (Redondo, 31´), Hèctor Simón, Puigdollers (Arteaga, 46´), Hidalgo (Juanjo, 60´), Ramírez, Lanza i Florian
Xerez CD: Doblas, Mendoza, David Lombán, Robusté, Raúl Cámara, Bruno Herrero, Cordero (Tato, 68´), Capi, Israel (Jose Mari, 53´), Capdevila (Javi Iglesias, 79´) i Íñigo Vélez
Àrbitre:Juan Martínez Munuera (valencià). Ha amonestat a Pablo Ruiz, Juanjo, Redondo; Robusté i Íñigo Vélez.
Gols: 1-0 Lanza (13´, p) i 2-0 Florian (82´)
Incidències Nova Creu Alta. S´ha lliurat un obsequi a David De Navas a la prèvia de l´enfrontament en motiu del seu partit número 200 al Sabadell. 3.700 espectadors a la Nova Creu Alta.