El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 25 de febrer del 2012

This is the Sabadell




El Sabadell ha aconseguit tallar la ratxa de nou victòries consecutives del líder de la categoria. Els de Lluís Carreras han guanyat el Dépor per la mínima a la Nova Creu Alta. Just abans del descans, Lanzarote, de falta directa, ha avançat els arlequinats aprofitant una errada d'Aranzubia. En la represa, els gallecs s'han abocat en busca de l'empat, però s'han topat amb un inspirat David de Navas, que, amb les seves aturades, ha estat clau perquè els tres punts es quedessin a la Nova Creu Alta.

El Sabadell ha tret el millor de si mateix per derrotar el líder de Segona. El Deportivo no ha xutat a porteria ni un cop en els primers 45 minuts. En canvi, els arlequinats han trobat el premi a la insistència en l'última acció abans del descans, quan un xut de falta de Manolo Lanzarote ha sorprès el porter Aranzubia. 

A la segona part, l'equip de Lluís Carreras ha mantingut la intensitat i ha comptat un cop més amb les intervencions del porter De Navas, que s'ha encarregat de mantenir la porteria a zero i ha perrmès al Sabadell sumar la tercera victòria seguida a la Nova Creu Alta i tombar un Dépor que ha trencat una ratxa de nou victòries consecutives.


FITXA TÈCNICA


CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo, Juanjo, Puigdollers (Juvenal, 63´), Hidalgo (Agustín, 79´), Ramírez, Lanza i Baha (Ezequiel, 71´).
RC Deportivo: Aranzubía, Laure, Ze Castro, Colotto (Xisco, 62´), Morel, Juan Domínguez, Bergantiños, Valerón (Jesús Vázquez, 83´), Bruno Gama (Salomão, 56´), Guardado i Riki.
Àrbitre: Jesús Gil Manzano (extremeny). Ha amonestat a Agustín; Morel, Laure i Xisco. Ha expulsat amb vermella directa a Ze Castro (90´).
Gol: 1-0 Lanza (45´).
Incidències: Nova Creu Alta (7100 espectadors). Abans del partit, Hèctor Simón ha ofert a l´afició el Premi a la Superació que va rebre a la 1a Gala de les Estrelles del Futbol Català. A més, la sacada d´honor ha anat a càrrec del Natació Sabadell, campió la setmana passada de la Copa del Rei de waterpolo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada