El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 20 d’abril del 2012

L' últim derbi Català a la Nova creu Alta.


El Sabadell disputarà aquest cap de setmana l' últim partit amb un dels tres equips catalans de la categoria. Ho farà amb el Girona ara mateix en zones de descens.
Per l' entitat vallesana una victòria seria un punt clau per aconseguir, virtualment la permanència a la lliga adelante. Un balanç positiu el del Sabadell a casa, 8 victòries, 7 empats i només dos derrotes i davant d' equips que lluiten per les plaçes d' ascens (Còrdova i Valladolid). Les últimes sis jornades, pel que fa al Sabadell ha aconseguit puntar en tots els partits, menys al Collao d' Alacant on van perdre en els últims minuts (2-1) En els dos anteriors partits la porteria va estar 'a cero' (Nàstic i Còrdova).
El tècnic del Sabadell tot i els bons números dels Sabadellencs avisa de la qualitat que té el Girona individualment i en equip. Assegura que els de montilivi estan on estan per petits detalls. Sap que vindran a la Nova Creu Alta amb moltes ganes de guanyar, ja que el l' únic que els val.
Carreras recupera a el golejador Lanzarote desprès de sortir de les lesions, també a Antonio Hidalgo, al capità Agustín, Oscar Ramirez i a Ian Mackay. No podrà comptar amb Albert Puigdollers, Baha i Fran Piera per decisió tècnica, i a Manu Redondo per lesió.


La cara possitiva fins ara anava vent a fabor per els Arlequinats, però el Girona s' emporta la cara negra. Les estadístiques i els fets estan demostrats. El Girona no ha guanyat encara cap partit fora de Montilivi. Fins ara no havia passat mai en el futbol d' elit Espanyol.
Salamero recupera a Albert Dorca, José Martínez, Dani Tortolero i Jandro Castro.
José va parlar l' altre dia davant els mitjans Gironins i va declarar que no guanyar al Sabadell complicaria molt les nostres opcions per salvar-nos. Però el Jugador no només es pessimista, assegura que l' equip està capacitat i mentalitzat per treure tres punts de la Nova Creu Alta. El mateix jugador, es un dels pocs jugador que queden d' aquella plantilla que aleshores va guanyar al Sabadell 0-5 a l' estadi Creualtenc amb expulsió del porter David De Navas, l' únic de la plantilla que queda d' aquella temporada on tots dos equips jugaven a la segona divisió 'B', José espera que es repeteixi el bon resultat aconseguit.
José Salamero, l' entrenador del Girona va dir davant els mitjans que mentre sigui possible ho intentaran i que no llençaran mai la tovallola.
El Girona trobarà afeccionats a la creu alta vinguts des de Montilivi, ja que el club ja posat autocars a disposició per només 30 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada