El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 4 de maig del 2012

Carreras per Roger Garcia

Roger Garcia en un exercici d' entrenament a l' estadi.

El Sabadell juga aquest cap de setmana davant el Celta de Vigo a la Nova Creu Alta. Els arlequinats no podran comptar amb les baixes ja conegudes com són les de Eneko, Fito, Pablo Ruiz, Manu Redondo juntament Ezequiel i Jesus Olmo que finalment no ha pogut entrar en la llista per afrontar el partit. Precisament Olmo va fer el gol de l' honor a Balaídos, on el Sabadell va caure derrotat per un clar 4-1.
Tampoc ho podrà fer amb Lluís Carreras desprès de ser amonestat en l' anterior partit a la Nueva condomina de Múrcia. Al de Sant Pol li han caigut dos partits per protestar. La federació no ha fer cas a les al·legacions que ha enviat el club arlequinat. La banqueta l' ocuparà el segon entrenador Roger Garcia. Carreras ha declarat avui en la roda de premsa prèvia al partit de dissabte que confia en ell: "Hem presentat el recurs pertinent a la sanció i si no prospera no podré estar a la banqueta ni comunicar-me amb els meus ajudants. Estic tranquil amb el Roger i no li vull donar més voltes"
Demà no podrà estar des de la banqueta amb l' equip, presenciant un partit que segons ha dit avui que és juntament amb el Depor són els que millor joc practiquen:  "el Celta i el Valladolid són els equips que juguen millor de la categoria a banda del Deportivo"
Un partit en el que caldrà molta concentració i decisió, i no sortit pensant amb els altres resultats: "hem de sortir més intensos des del principi i no esperar rebre un gol per reaccionar. Potser és el deure d'aquest equip",  "igual que sempre, primer hem de fixar-nos en el nostre resultat i després valorar la resta. No ens condicionaran els partits previs".
 ha declarat Carreras.
Per acabar la roda de premsa Carreras ha tornat a parlar de la seva renovació amb el club: "no hem trobat el moment per estampar la signatura, però tenim la meva paraula i la del president de que es signarà. Això és més que suficient per estar tots tranquils".
Convocatòria de jugadors per al CE Sabadell - RC Celta de Vigo
De Navas, Mackay, Olmo, Samuel, Ramírez, Toni Lao, Juanjo, Agustín, Hèctor Simón, Puigdollers, Juvenal, Hidalgo, Arteaga, Lanza, Bermudo, Adrián Luna, Baha i Florian.

L' Elx Sabadell a les 12:00.
El Centre d'Esports Sabadell jugarà contra l'Elche CF el diumenge 13 a les 12 del migdia a l'estadi Martínez Valero.
El CE Sabadell tornarà a jugar un partit en horari matinal després de més de mig any. L'últim partit es va jugar a Tarragona el 6 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada