El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 10 de maig del 2012

El club crida a Sabadell!


El centre d' esports Sabadell ha presentat uns preus econòmics per el proper partit a casa. Serà el Dimecres a les 20:00h del vespre davant l' Almeria, que aquesta temporada milita a la segona divisió després de descentre la temporada passada de la màxima categoria del futbol Espanyol.
Xavi Monclús, el director general del centre d' esports Sabadell ha estat l' encarregat de fer una crida a tots el habitants de Sabadell i a tothom que vulgui assistir en un dels partits claus per el Sabadell a casa: "Quan vam arribar a 4.000 socis vam dir que teníem la millor afició del món. No tinc cap dubte de que la gent acudirà a aquesta crida"
L' últim cop que l' estadi és va omplir de gom a gom va ser en el partit davant la Sociedad Deportiva Eibar en els play offs d' ascens a la segona divisió. "A la sala de premsa Miguel Quereda veig la imatge del partit contra l'Eibar i m'agradaria poder repetir aquella imatge". ha declarat el director general confiat en que es torni a repetir.


Preus per el partit Sabadell - Almeria:
Gol: 5€
Lateral: 10€
Les entrades només es podran comprar amb aquet preu a les oficines del club a partir del dimarts i del dimecres a les oficines del club fins a les 14:00h, a la taquilla el preu sera l' habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada