El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 19 de maig del 2012

Un stage per confirmar la permanència


Foto: Roger Benet
El Sabadell visita aquest cap de setmana i dimecres dos dels camps de la categoria dels equips de la zona alta.
Aquest Diumenge toca Pucela, un estadi de primera divisió, i qui sap si aquest any és tornarà a veure futbol de primera des de les graderies. El Valladolid ara mateix és tercer jugant-se les garrofes amb el Celta de Vigo, empatats a punts. Tots dos equips busquen l' ascens directe, només queda una plaça en joc, ja que el Deportivo de la Corunya, aquest cap de setmana podria ser campió de lliga, una categoria de pas.
I Dimecres el Sabadell jugarà en un camp que ja ha visitat aquesta temporada, va ser en la primera eliminatòria de la Copa del Rei, el Sabadell va perdre 2-1, no va poder entrar a la prorroga per molt poc, i fins i tot va poder guanyar el partit. És l' estadi de Santo Domingo, Alcorón, Madrid. Un cmap que coneix molt bé Samuel Baños, que va arribar del conjunt madrileny aquesta temporada. Samuel podria jugar també de central al Santo Domingo.
Els de Anquela també s' hi jueguen molt, ara mateix estan quarts, amb 66 punts, un de diferència que l' Hércules. Una gran temporada els ha portat a dalt de tot.

L' equip de Carreras no tornara a Sabadell fins després del partit amb l'Alcorcón. Dormiran en terres castellanes, i s'entrenaran en instal·lacions esportives d' equips de primera divisió. Aquest matí ho han fet a les del Saragossa, i dimarts, entrenaran a Majalahonda, les del At. de Madrid. Tot seguit del partit tornaran cap a la capital vallesana per preparar el l' últim partit a l' estadi davant el Numància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada