El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 24 d’agost del 2012

Baha es torna a quedar fora de la convocatòria i la gespa encara presenta el mal estat.

Foto: Roger Benet


El Sabadell avui ha preparat per últim cop el partit davant el Vila-real de demà a la tarda a l'estadi de la Nova Creu Alta. Un estadi que demà pot presentar una de les millors entrades d'aquesta nova temporada que tot just acaba de començar, i també podria ser, encara més altra que l'entrada de la temporada passada amb el Deportivo de la Corunya (7.100 espectadors). L'estat de la gespa, malauradament continua presentat un estat deplorable, encara que el tècnic del Sabadell, assegura que la gespa mentre estigui dura, s'hi podrà jugar. 

Un partit més sense entrar convocat. 
Per segon partit consecutiu, Nabil Baha, ha quedat fora de la llista de convocats que ha donat Carreras després de la Roda de premsa. El davanter franco marroquí arriba en la seva millor forma des que va fitxar per el Sabadell. Però això no son arguments suficients per entrar en la llista del de Sant Pol. 
La competència, doncs, es fa notar al Sabadell. La experiència de les noves incorporacions, i també amb la mala temporada del davanter en el seu primer any com ha arlequinat, ara li passa factura. 
Alguns dels seguidors arlequinats, pensen que Nabil tindria que anar minim convocat, ja que se'l veu millor físicament i també més integrat amb el grup. 


Foto: Roger Benet
Sense vídeo-marcador
L'estadi continua amb les millores. Una de les últimes fetes han estat els nous cartells d'informació a les portes d'accés al camp. 
Alvaro Montoliu, ha confirmat que el vídeo-marcador, no s'instal·larà, com a mínim per part de la federació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada