El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 5 d’agost del 2012

El partit de la realitat

Foto: Vavel.com

 Gabriel Montes//: Aquest dimecres, el Sabadell té una cita molt important pel que fa a la pretemporada. Juga amb un gran equip, com es l'Espanyol, de primera divisió. En quan a les novetats de l'Espanyol, cal destacar les lesions de Sergio Garcia que pateix una fractura traumàtica del cinquè metatarsià del peu dret i la lesió del nou fitxatge, Diego Colotto, que pateix una fissura al cinquè metatarsià del peu esquerre. Pel que fa als moviments de fitxatges de l'Espanyol, cal destacar la marxa de Dani Nieto i Adrian Luna a l'Alcorcón, aquest ultim va jugar la temporada passada amb el Sabadell, cedit pel Espanyol. 

En quan a les novetats del Sabadell, cal destacar les absències de Olmo i Lanzarote, que es recuperen de les seves lesions.

Es preveu un gran partit, marcat per les ratxes dels dos equips en aquesta pretemporada. L'Espanyol ve de guanyar 2-0 al Montpeller, vigent campió de la lliga francesa. El Sabadell ve de fer una golejada a L'Escala per 1-6 i guanyar 2-1 a L'Hospitalet.

Foto: Pedro Salado -cesabadell.cat-
El partit d'aquest dissabte es podrà seguir en directe per Esport 3, a partir de les 22:00h. La gent que vulgui visitar aquest gran partit en viu i en directe a la Nova Creu Alta, a continuació us comuniquem els preus per aquest partit.

Gol Nord: 10€ (Juvenil); 15€ (Sènior) 
Lateral: 15€ (Juvenil); 20€ (Sènior)
Tribuna: 40€

*La gent que ja tingui retirat el carnet de soci de la temporada 12/13 podran gaudir d'aquest partit gratuïtament. Tenim que destacar que els abonats de Gol Sud seran ubicats al Gol Nord per les obres d'acondicionament del camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada