El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 3 d’agost del 2012

El retorn de Manga amb la samarreta de l' Hospitalet

Foto: Roger Benet

Alberto Manga ha tornar a jugar un partit contra el Sabadell, això si en un amistós. Ho ha fet aquest estiu amb la samarreta de l' Hospitalet, la temporada passada amb la del Badalona, on també va apropar-se a l'estadi Julian Robles, ara mateix retirat del futbol, aquell dia Robles no es va vestir de curt per lesió.
Manga s'ha trobat amb un vestidor ple de canvis respecte el que va torbar-se la temporada anterior. Només David De Navas, Toni Lao, Juvenal, Fito, Eneko i Juanjo van coincidir amb ell al vestidor la temporada de l'ascens.





foto: Roger Benet

La il·lusió es nota!


Els seguidors del Sabadell han omplert la graderia del Josep Molins, uns 500 afeccionats s'han apropat a les instal·lacions esportives de Sant Oleguer per veure una prova més de la nova plantilla del Sabadell per portar a terme aquesta nova temporada tant il·lusionant, que a primera vista presenta.

El mateix club l'altre dia va anunciar que ja va superar el 2.000 socis, el Mirandes ja en té 3.000.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada