El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 24 d’agost del 2012

Estrena al temple amb el successor del Depor


Gabriel Montes//: Aquest dissabte, el Sabadell s'enfrontara al gran equip de la segona divisió, el Villareal. El Villareal és l'equip a destacar a la segona divisió, ja que feia dotze anys que estava a la primera divisió, i la temporada passada va passar la prèvia de la Champions davant el Odense i desprès va caure en el "grup de la mort" on estaven el Napoles, Bayern i Manchester City. 

Aquest estiu, ha sortit una noticia molt important i molt tràgica al voltant del Villareal, quan Manolo Preciado va ser fitxat com nou entrenador del Villareal, la mateixa setmana que havia de ser presentat va patir un atac al cor i va morir. Això va fer, que el Villareal tenia que fitxar un entrenador nou, i l'escollit va ser Julio Vàzquez, entrenador de només 30 anys i que la temporada passada va començar amb el Villareal C i va acabar amb el filial groguet, el Villareal B.

Convocatòria de jugadors per al CE Sabadell i Villareal CF
Avui, el club arlequinat ha fet la llista oficial dels convocats per aquest partit. Aquesta llista la formen: De Navas, Nauzet, Toni Lao, Ramírez, Abraham Paz, Dani Tortolero, Pablo Ruiz, Espasandín, Juanjo, Hèctor Simón, Fernando Llorente, Hidalgo, Fito, Moha, Gato, Uli Dávila i Aníbal.

Per part del club castellonenc ha convocat als jugadors: Juan Carlos, Mariño, Joan Oriol, Jaume Costa, Javi Venta, Mario, Mellberg, Musacchio, Truyols, Lejeune, Marcos Senna, Bruno, Moi Gómez, Cani, Manu Trigueros, Hernán Pérez, Uche i Cavenaghi. 

Baixes pel partit d'aquest dissabte per part dels dos equips:
CE Sabadell: Manu Lanzarote (continua amb la seva posada a punt treballant amb la resta de l'equip), Jesús Olmo (segueix amb el seu treball de rehabilitació i readaptació física) i Collantes (continua amb el treball de prevenció específica del quàdriceps). Cal destacar que tots tres estant tenint una bona evolució.

Villareal CF: Toribio (trencament en el múscul tibial posterior del turmell dret), Gerard Bordas (intervengut d'una sinevectomía en el turmell esquerre) i Rossi (recuperant-se d'una primera intervenció amb l'objectiu de segellar els túnels osos, ara es troba a l'espera d'una segona intervenció plàstia del lligament creuat anterior). 

En directe per Esport 3
Aquest partit, es podrà veure a través Esport 3 a partir de les 19:00h del dissabte. 

Preu de les entrades pel partit
Aquest són els preus posats pel gran partit d'aquest dissabte a la Nova Creu Alta:

GOLS
20 € Sènior
15 € Juvenil (12-17)
15 € Afició visitant (Zona visitant Gol Sud)

LATERAL
25 € Sènior
20 € Juvenil (12-17)

TRIBUNA
50 € 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada