El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 6 d’agost del 2012

Juvenal: "Si manteim el nivel competitiu podem guanyar molt partits"


fotos: Joan Muñoz -Saballuts-
Roger Benet//: Un dels capitans del centre d'esports Juvenal Edjogo ha parlat en un dels xats de la versió online del diari Marca. Saballuts ha llegit totes les preguntes fetes per els internautes i les respostes del jugador a ells. Aquí expliquem com ha anat tot!

-Creus que amb els fitxatges que s'han portat a Sabadell hi ha una plantilla per arribar a la mitat alta de la taula com va dir el president el dia de la presentació?
·Juvenal:-"L'equip s'ha reforçat molt bé aquesta temporada, amb gent amb experiència a la segona divisió, cosa que no vam poder fer la temporada passada. Els objectius en aquest club els marquem partit a partit, intentarem arrancar el més fort possible"

-Com veus l'equip aquest any en quant a motivació, noves incorporacions...?
·Juvenal:-"L'equip està treballat fantàsticament. Tots estem posant el màxim per adaptar-se al que demana l'entrenador, I si mantenim aquest nivell competitiu i de treball aquesta temporada podem guanyar molts partits, no se quants però molts"

Al migcampista també li han preguntat sobre el màxims accionistes del club, però pensa que ell només té que respondre sobre el què sap, és a dir de la besant purament esportiva.

La competitivitat al vestuari també s'ha fet notar. 
-Aquest any jugar al Sabadell, mantenint una certa regularitat serà mol difícil ja que h ha molt nivell. Com ho veus això?
Juvenal-"Serà força difícil mantindre una plaça a l'equip, però el millor de tot és que això va en benefici de l'equip. Carreras és un entrenador just amb el treball i les decisions que pren. Esperem que això ho traduïm a bons resultats"
Sobre les declaracions del president ha anotat:-"Avegades els dirigents del club diuen coses com aquestes per portar il·lusió i eufòria a l'afició. El seu desitj es com el nostre i els de tota la família arlequinada, però s'ha de treballar moltíssim i també que la sort t'ajudi.

Joan Soteras, molt convençut de que portarà al Sabadell a la primera divisió, ha fet causar il·lusió a tota l'afició. Un dels internautes li ha preguntat al jugador.
Quins equips veus més capacitat per tornar a la primera divisió?
Juvenal:-"Sempre el descendits de primera són els que tenen més possibilitats, més els tres o quatre equips de segona que lluiten per estar a dalt de tot. Jo sincerament veig l'Elx molt capacitat, i a l'Alcorcón que ha mantingut el bloc de la temporada passada. I esperem que nosaltres siguem un dels del bloc.

El migcampista ha reconegut tenir ofertes aquest mercat d'estiu.
·Juvenal:-"Si he tingut alguna oferta, però he preés la decisió correcta. Ara toca treballar com he fet tots aquests anys i intentar aportar coses noves a l'equip."

L'Última pregunta ha estat una mica compromesa. 
-De totes les noves incorporacions que s'han fet, quina és la que t'agrada més?
·Juvenal:-"Penso que l'equip s'ha reforçat molt. Moltes d'elles no me les esperava. Potser hi havia alguna demarcació que necessitàvem tindre jugadors amb més experiència. Abraham Paz penso que ens pot ajudar molt.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada