El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 25 d’agost del 2012

Les bones actuacions de Nauzet i la solidesa defensiva poden amb un Vila-real molt incisiu

Foto: Joan Muñoz -SABALLUTS-



Roger Benet//:El Sabadell ha tret un molt bon punt avui davant el millor rival de la categoria, el Vila-real. La nova Creu Alta ha aixecat el teló, amb un terreny de joc que s'espera que al llarg del mes millori, i amb una entrada molt baixa, que deixa molt a desitjar.
Les bones actuacions del porter, una altre cop titular, Nuzet Pérez i la defensa arlequinada han estat una de les peces claus en el partit, tot això ha fet per segon partit consecutiu, el Sabadell no encaixi gols. Nauzet ha acabat el partit sent el porter imbatut.
Ulises Dávila, el mexicà cedit per el Chelsea, com ho va fer a Girona i durant tota la pretemporada, avui ha tornat a ser titular, i deixant uns grans detalls, i sobretot ocasions, donant així al Sabadell un potent potencial ofensiu força notable. Ell ha estat l'encarregat d'estrenar el caseller de llançaments a porta, ho ha fet als primers 20 segons de joc, però el porter del groguet l'ha aturat sense problemes.  La més clara del primer temps ha estat per Cavenaghi, trobant-se a un Nauzet que avui ha estat especialment encertat. Al tram final la cosa s'ha animat per part dels dos equips, per intentar començar el segon temps amb diferència al rival, primer ha estat Bruno, en una centrada de Marcos Senna, que s'ha trobat amb la muralla de Nauzet. I després el Sabadell també l'ha buscat, aquest cop a pilota parada, un llançament de falta per el capità del Sabadell en el partit d'avui Hèctor Simón, que tot i fer estranys, Juan Carlos l'ha agafat.

Foto: Joan Muñoz -SABALLUTS-

La polèmica servida a la represa

Un segon temps que amb el 0-0 al marcador, el conjunt entrenat per Julio Velázquez ha pogut fer un penal sobre Aníbal, que l'àrbitre Ricardo de Burgos no ha assenyalat. A la contra els de castelló han intentat crear perill, però de nou, s'han trobat amb Nauzet. Si Nauzet ha estat molt encertat aturant pilotes, Uli Dávila ha estat molt destacat ofensivament, però li ha falta encert. Una pilota que no ha pogut agafar amb normalitat Juan Carlos, apunt ha estat el mexicà de trobar porteria.
La pòlvora del submarí sortia a la superfície quan ha entrar Uche, i s'ha ajuntat amb Cavenaghi, aquest ha rematat a porteria,  Uche només entrar ha provat una jugada individual, però tots dos sense encert, obligant al Canari, tornar a lluir-se.
A deu minuts per el final, el sr.  De Burgos Bengoetxea ha xiulat una cessió inexistent d' Oscar Ramírez cap a Nauzet, el lateral l'únic que ha fet ha estat treure-li la pilota al rival, i ha fet cap a Nauzet. I de nou, Nauzet amb una gran aturada de mèrit, posant a prova els seus reflexes, després de fer una molt bona sortida per tapar lloc al rematador, ha evitat el que suposaria el 0-1 enviant la pilota a córner.
FOTO: Roger Benet
Marcos Senna, ha tingui l'última del Vila-real, que ha obligat a posar una mà providencial a Nauzet. Fito una mica abans ha llançat una falta una mica per sobre del travesser. La mateixa falta es repetiria en el temps afegit, però l'àrbitre ha decidit deixar el partit finalitzat sense deixar llençar la falta un cop ja l'havia xiulat. El partit ha acabat amb polèmica, igual que ha començat el segon t

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada