El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 24 d’agost del 2012

Lluís Carreras:-"El Vila-real no tindrà problemes d'adaptació"

Foto: Roger Benet

Lluís Carreras ha parlat avui davant els mitjans de premsa en la prèvia del partit d'aquest dissabte davant el submarí groc (19:00h)
La primera pregunta ha estat una de les que més preocupen als jugadors i seguidors, però no sembla preocupar-li a l'entrenador: "La gespa està bé, no potser en l'aspecte, però del dia de l'Espanyol a avui ha millorat. S'ha treballat bé, s'ha cuidat bé"
Continuen les rotacions, això si sense donar pistes: "Tindrem canvis, però per tenir als nostres jugadors esperonats. Tenint els jugadors amb la pregunta de si jugaran o no, els fa estar més concentrats"
Sobre el partit de Girona, el tècnic l'ha tornat a repassar, i surt amb bona imatge, però amb el regust del gol fantasma:"L'equip va jugar bé, va crear ocasions, va ser consistent. Tampoc van haver ocasions clares per cap dels dos equips. Va ser un partit complert, i amb una valoració positiva"
Foto: Roger Benet
El conjunt castellonenc, recent baixat de la màxima divisió espanyola, li agrada molt a Lluís Carreras, i assegura que és un equip que vol tenir la pilota: "El Vila.real vol tenir el partit i la pilota controlada, juga amb paciència a l'hora de elaborar, i sobretot velocitat i verticalitat del mig del camp cap al davant"
El descens del primer equip, tenint un filial a la segona divisió A, fa que sigui un equip molt jove, i també amb molta experiència amb jugadors com Sena, Bruno, Cani, i també la joventut i les ganes dels que han fet cap al primer equip els dóna molta ambició.
Un dels temes que sonen durant aquest dies es el baix numero de socis que té ara mateix el Sabadell, que amb prou feines arriba als 3.000 abonats. Carreras, no es mostra molt preocupat: "No tenim perquè tenir 10.000 abonats si d'ells només van a l'estadi 2.000, que en tenim 2.000 i animen, que vinguin.Volem tenir 10.000, però que siguin com els 2.000 de sempre"
Pots escoltar la roda de premsa de l'entrenador del Sabadell aquí: http://www.ivoox.com/roda-premsa-previa-al-sabadell-vila-real-audios-mp3_rf_1392769_1.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada