El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 5 d’agost del 2012

Ulises Dávila: "Tenim que anar pas a pas, i cada cop demostrar més"

El jugador mexicà del Sabadell, Ulises Dávila va parlar després del partit davant els mitjans de comunicació sobre les sensacions que té amb i del Sabadell per aquesta temporada.

Partit a partit
Una de les filosofies que ha portat Lluís Carreras des del primer dia ha estat la d'anar partit a partit, i no pensar mai en el pròxim.
I així ho ha dit Dávila.
També ha parlat sobre els minuts que ha tingut sobre el terreny de joc, tots ells amb unes bones actuacions. Però ell mateix creu que en aquest tipus de partits s'han de repartir els minuts, per que tots tinguin oportunitat de demostrar el que són i el què valen per donar la confiança tan a l'entrenador com a l'afició.

"La meva confiança millora fent gols"
El davanter s'ha mostrat ambiciós de cara a porteria, i precisament els gols l'omplen de confiança. Dávila vol ser una de les peces importants per el joc de Carreras, i de moment està deixant molts detalls que el podrien perfilar a l'onze titular davant l'Espanyol

El Sabadell - Espanyol, una prova del treball fet fins ara
Ulises Dávila ha parlat també sobre el pròxim partit d'aquest dimecres contra l'Espanyol a casa (22:00h) i ha dit que aquest tipus de partit són claus per demostrar el treball, i l'esforç fet fins ara, ja que el ritme de competitivitat que ofereix un rival com l'Espanyol és molt gran. També, diu que servirà per demostrar més el joc del Sabadell, i els aportarà experiència de cara al primer partit de lliga davant el Girona.