El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 4 d’agost del 2012

Victòria a mig gas per rebre aquest dimecres l'Espanyol

El Sabadell ha aconseguit una victòria més a la pretemporada, aquest cop ho ha fet en un camp on encara, no ho feia el Sabadell aquest any, al municipal Josep Molins de Sant Oleguer.
Uns primers minuts sense ocasions per part dels dos equips. Ha costat entrar en el partit, fins que Gato, ha rematat, però la jugada ha quedat invalidada per fora de joc. Fins al minut 24 de la primera, el Sabadell no ha estat capaç de foradar la xarxa de l'equip riberenc, ho ha fet mitjançat Ulises Dávila,amb  un potent xut enviat al pal llarg de la porteria, superant així a Carlos Craviotto (1-0) La resposta dels de Miguel Àlvarez, no s'ha fet esperar, Àngel ha enviat un xut, que el porter Nauzet Pérez ha refusat amb una aturada providencial per començar la segona part amb el marcador a favor per els arlequinats.
A la represa, el Sabadell amb un onze molt diferent al de la primera part, donant pas a  De Navas, Espasandín, Hidalgo, Eneko, Pablo, Arnau, Collantes, Llorente, Fito, Juanjo i Baha. En aquesta part, l'hospi ha estat el que ha dut la iniciativa, i això els ha fet empatar el partit, després de que Osado aprofités un rebot dins l'àrea. L'Hospi ha pogut també posar-se al davant del marcador durant més cops, però David de Navas ha estat impecable en la seva tasca.
El Sabadell molt tímid, i amb poques oportunitats i arribades, ha pogut endur-se el partit amb un gol de Nabil Baha, el segon que fa en dos partits consecutius. Ha establer el 2-1 definitiu gràcies a una molt bona centrada, que al franco-marroquí només li ha calgut posar la cama i empentar la pilota amb força dins la porta. Aquesta acció ha provocat un ensurt, quan un jugador de l'Hospi ha caigut a la cama del davanter, però que per sort ha acabat amb un petit ensurt.

CE Sabadell: Nauzet, Abraham Paz, Hèctor Simón, Òscar Ramírez, Arteaga, Aníbal, Juvenal, Gato, Ulises, Toni Lao i Tortolero. També han jugat De Navas, Espasandín, Hidalgo, Eneko, Pablo, Arnau, Collantes, Llorente, Fito, Juanjo i Baha.

CE L'Hospitalet: Craviotto, Pol, Mousa, Viale, Valentín, Manel, Corominas, Àngel, Bacari, Manga i Cirio. També han jugat Peque, Oliver, Moyano, Alan, Pedro Bilbao, Ivan, Aday, Osado i Pedraza.