El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 13 d’octubre del 2012

El Sabadell apunt per rebre l'Hércules

Foto: Roger Benet

El Sabadell ha preparat avui per últim cop el partit de demà a l'estadi amb les absències per lesió de Dani Tortolero que pateix d'una contractura a l'esquena que caldrà paciència per tractar-la, Olmo s'ha entrenat amb normalitat amb la resta del grup sense Abraham Paz i Eneko que han fet tasques de recuperació. Tortolero no ha aparegut a l'entrenament.
Juanjo Collantes totalment recuperat ja de la seva lesió podria figura demà a l'onze inicial davant el conjunt alacantí, per mèrits propis, o també per la lessió d'un Eneko que ha començat la temporada com a intocable. Moha també es perdrà el partit ja que la joranda passada en el partit davant la SD. Ponferradina va veure la tergeta vermella.
Foto: Roger Benet
Sense Abraham Paz, i ara sense Tortolero, el Sabadell torna a quedar-se en quadre en defensa. Pablo Ruiz apunta com a titular acompanyat per Toni Lao a l'eix de la defensa amb Oscar Ramírez i Víctor Espasandín als laterals, ja que no queda cap home més com a defensa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada