El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 4 de gener del 2013

La joventut i la experiència

Goni amb Florian jugant a l'estadi de la Nova Creu Alta Foto: Pedro Saldo -cesabadell.cat-

Un jugador am més de 300 minuts a primera divisió, molta experiència a la segona divisió A i sobretot joventut per aportar a la defensa arlequinada

El Sabadell ja ha mogut fitxa. Raul Goni nou jugador del CE. Sabadell per el que queda de temporada i una més. L'ex del Reial Saragossa arriba a Sabadell a cost cero després de desvincular-se del primer equip.
Raul, ha militat en equips com el Cartagena la temporada passada, cedit per el Saragossa, allà va coincidir amb Collantes i Abraham Paz, un fet que podria ajudar en l'eix de la defensa ja que futbolisiticament es coneixen. També ha estat al Reial Madrid Castilla a segona divisó 'b'.

Pere Martínez podria ser el lateral que el Sabadell busca
El lateral sabadellenc Pere Martínez, actualment jugador del Hércules, no continuarà a la plantilla alacantina i quedaria lliure. El Sabadell en el mercat d'estiu ja va intentar vestir-lo d'arlequinat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada